Avaleht

Aina Järvine

Aina Järvine

Režissöör ja toimetaja Aina Järvine on sündinud 20. märtsil 1973. aastal Tallinnas. Õppinud 1980 - 1982 Tallinna 17. Keskkoolis, 1982 - 1988 Tallinna 55. Keskkoolis ja 1988 - 1991 Westholmi gümnaasiumis. Seejärel jätkas oma haridusteed Suur-Britannias, kus õppis 1992 - 1994 Melton Mowbray College of F.E.’s (A-level: Theatre Studies; Dance; English Language & Literature; GCSE: English Language) ja 1994 - 1995 Leicesteris De Montfort University’s (Dip HE/BA HONS in Performing Arts, 1. aasta lõpetatud), järgnesid filmiõpingud Taanis 1999 - 2000 European Film College's.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sipsik " Animafilm Stsenarist
2013 "Suur maalritöö" Animafilm Režissöör
2012 "Üksik saar" Mängufilm Toimetaja
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Stsenarist
Juhendaja
2009 "Kui ma oleksin suur 2" Animafilm Režissöör
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Toimetaja
2006 "Kui ma oleksin suur" Animafilm Režissöör
2006 "Väike lühinägelik boamadu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Konsultant
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm