Avaleht

Kaisa Pitsi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Camino paradoks" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Kliimapagulased" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Kolm juveeli" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Monteerija
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Mängur" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Hing" Tudengifilm Monteerija
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Monteerija
2011 "Puhastus" Tudengifilm Monteerija
2010 "Helene elukool" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Helirežissöör platsil
2010 "Karosta lapsed" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm