Avaleht

Maario Masing

Maario Masing on sündinud 9. novembril 1986 Tallinnas. Õppinud teatri õppesuunaga Tallinna 32. Keskkoolis (1994-2006), seejärel aastatel 2006-2012 omandanud produtsendi eriala Balti Filmi- ja Meediakoolis. Töötanud vabakutselise produtsendi ja tootmisjuhina ning TV ja raadiosaadete saatejuhi/toimetajana.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Mia ja Liki" Mängufilm Produtsent
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Produtsent
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Produtsent
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Režissööri I assistent
Tegevprodutsent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Produtsent
2017 "November " Mängufilm Tootmisjuht
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Tootmisjuht
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal Tegevprodutsent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Tootmisassistent
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm