Avaleht

Lauri Laidna

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Graafiline disainer
2008 "Muskusveise tagasitulek" Populaarteaduslik film Off-line montaaž
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Monteerija
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2006 "Lugu hobusest Palladium" Dokumentaalfilm Arvutigraafik
On-line montaaž
2006 "Middendorffi jälgedes" Dokumentaalfilm Toimetaja
On-line montaaž
2005 "Kutse" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2005 "Rannaniitude laulud" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Režii" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Laulatatud hobustega" Dokumentaalfilm On-line montaaž

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm