Avaleht

Renee Kelomees

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Videograafika
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Videograafika
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Videograafika
2013 "Tulekahju paine" Dokumentaalfilm Videograafika
2012 "Mees torukübaraga" Dokumentaalfilm Kujundaja
2011 "Aegumatu" Dokumentaalfilm Arvutigraafik
2011 "Camino" Dokumentaalfilm Arvutigraafik
2011 "Suur jõgi, 2: Delta" Dokumentaalfilm Videograafika
2010 "Merest sündinud maa" Muud liigitused Arvutigraafik
2010 "Muutuv Läänemeri" Muud liigitused Arvutigraafik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm