Avaleht

Maie Jõgi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Toimetaja
1989 "Siis sai õhtu ja sai hommik" Dokumentaalfilm Toimetaja
1989 "Toorumi pojad" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Bolero" Muusikafilm Toimetaja
1988 "Nõmme" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Leivakivi" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Mälestuskuurort" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Toimetaja
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Toimetaja
1986 "Inimene ja kompuuter" Dokumentaalfilm Toimetaja
1986 "Sellel suvel sellel saarel" Muusikafilm
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Toimetaja
1985 "Väike-Õismäe - rõngaslinn" Dokumentaalfilm Toimetaja
1984 "Kadriorg" Dokumentaalfilm Toimetaja
1984 "Teine reaalsus" Dokumentaalfilm Toimetaja
1983 "Kaasautorid" Populaarteaduslik film Toimetaja
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Toimetaja
1983 "Mõeldes homsele" Dokumentaalfilm Toimetaja
1983 "Muusika jätkub" Muusikafilm Toimetaja
1983 "Nii sünnib sadam" Dokumentaalfilm Toimetaja
1983 "On niisugune võimalus" Dokumentaalfilm Toimetaja
1983 "Võõras mure " Dokumentaalfilm Toimetaja
1982 "Külaskäik Asklepiose juurde" Dokumentaalfilm Toimetaja
1982 "Kuuvikerkaar" Dokumentaalfilm Toimetaja
1982 "Paber tahab ju surra" Populaarteaduslik film Toimetaja
1982 "Piim" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "Koit ja Hämarik" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "Uued horisondid" Dokumentaalfilm Stsenarist
1980 "Mereäärne rahvas" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "Minu Tartu" Dokumentaalfilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm