Avaleht

Sergei Tšerkassov

Sergei Tšerkassov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Värska kardavoi
2015 "Vehkleja" Mängufilm Konferansjee
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Ivan
2010 "Oleg" Mängufilm Ohvitseri hääl
2009 "Valikud" Tudengifilm Commissioner
2009 "Vene suurus" Tudengifilm Jefreitor
2007 "Georg " Mängufilm Hruštšovi kaastööline
2002 "Pihkva mudel mets" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Radek
1989 "Äratus " Mängufilm I ohvitser (noor)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm