Avaleht

Jüri Sooäär

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Et meeldiks kõigile" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Helioperaator
2009 "Maailmameister" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Palusalu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Teisel pool teed" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Helioperaator
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Mängija" Dokumentaalfilm Helioperaator
2008 "Professionaalne amatöör" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Tundras muutusteta" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm