Avaleht

Henrik Laanjärv

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Georgica " Mängufilm Kaasprodutsent
1998 "Mu liivlased" Dokumentaalfilm Operaator
1995 "Suur Saagpakk" Dokumentaalfilm Operaator
1994 "Ööliblika jõulud" Dokumentaalfilm Direktor
1994 "SOS lastekülad Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Miliza" Dokumentaalfilm Operaator
1991 "Põgenemine" Dokumentaalfilm Videograafika
1989 "Mardipäev " Mängufilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm