Avaleht

Kaljo Jõekalda

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1999 "Eesti Raudtee" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Tuglase tuli põleb" Dokumentaalfilm Operaator
1997 "Mees laulusillalt" Dokumentaalfilm Operaator
1996 "Kui ainult seda sinist rukkilille…" Dokumentaalfilm Operaator
1982 "Külaskäik Asklepiose juurde" Dokumentaalfilm Operaator
1981 "Kes teisele auku kaevab" Dokumentaalfilm Režissöör
1979 "Kontsert prantsuse muusikast" Muusikafilm Operaator
1979 "Kreedo " Dokumentaalfilm Operaator
1979 "Lühikontsert" Muusikafilm Operaator
1979 "Rõõm ja mure" Dokumentaalfilm Operaator
1978 "Elu ja aeg kivis, puus, metallis" Dokumentaalfilm Operaator
1978 "Siin me oleme" Telemängufilm Operaator
1977 "Loomaaias" Dokumentaalfilm Operaator
1977 "Veel viis minutit loomaaias" Dokumentaalfilm Operaator
1975 ""Jäise raamatu" jälgedes" Dokumentaalfilm Operaator
1975 "Viisaastak ennetähtaegselt" Dokumentaalfilm Operaator
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Operaator
1972 "Päev Maratis" Dokumentaalfilm Operaator
1972 "Tulgu tuju taresse" Muusikafilm Operaator
1971 "Aino Talvi" Dokumentaalfilm Operaator
1971 "Allegretto" Muusikafilm Operaator
1971 "Druus ja Fatkin" Muusikafilm Operaator
1971 "Rondo" Muusikafilm Operaator
1971 "W. A. Mozart Allegretto" Dokumentaalfilm Operaator
1970 ""Ellerhein" Bulgaarias" Dokumentaalfilm Operaator
1970 "Elsa Maasik" Dokumentaalfilm Operaator
1970 "Entel-tenteli lõppkontsert" Muusikafilm Operaator
1970 "Hamlet" Telemängufilm Operaator
1970 "Kuningalaul" Muusikafilm Operaator
1969 "Sõjapäevade laulud" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm