Avaleht

Andreas Lenk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kohtunik" Mängufilm Monteerija
2018 "Juured: 40 aastat hiljem" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Monteerija
2016 "Burleskitarid " Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Monteerija
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Monteerija
2012 "Salme saladus" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Moekoer" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Baruto - tõlkes kaduma läinud" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Kui mina hakkan...II" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm