Avaleht

Krista Jutt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Mets paberil" Animafilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2019 "Labor" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
2017 "3D" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2015 "Anagama" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Režissööri assistent
2010 "Õndsus" Tudengifilm Toimetaja
2009 "Kelder" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Operaatori assistent
2009 "Tort" Tudengifilm Stsenarist
2008 "Kontor" Amatöörfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm