Avaleht

Krista Jutt

Toimetaja ja stsenarist Krista Jutt on sündinud 18. aprillil 1968. aastal Tallinnas. Ta õppis Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis aastatel 2009-2012, lõpetades 2012 aastal stsenaristika eriala kunstide magistri kraadiga. Magistritöö: Täispika mängufilmi originaalstsenaarium “Tavaline tüdruk” (Masterʼs thesis: Original Screenplay Ordinary Girl).

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "3D" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2015 "Anagama" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Režissööri assistent
2010 "Õndsus" Tudengifilm Toimetaja
2009 "Kelder" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Operaatori assistent
2009 "Tort" Tudengifilm Stsenarist
2008 "Kontor" Amatöörfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm