Avaleht

Janis Jurkovskis

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Bodom" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Operaatori II assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Valgustaja
2014 "Ta võttis pudeli, aga jättis tüdruku" Tudengifilm Operaator
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Operaator
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Bye" Tudengifilm Operaator
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2012 "Marionett" Tudengifilm Operaatori assistent
2012 "Miks sa abiellusid" Tudengifilm Operaator
2012 "Renessanss" Tudengifilm Operaatori assistent
2011 "Ainult meie kolm" Tudengifilm Värvimääraja
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Fotograaf
2011 "Öösiti läbi elu" Tudengifilm Operaator
2011 "Puhastus" Tudengifilm Värvimääraja
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Operaatori assistent
2011 "Tolmutu" Tudengifilm Operaatori assistent
2010 "Ache" Tudengifilm Värvimääraja
2010 "Cafe Energia" Tudengifilm Operaator
2010 "Karosta lapsed" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2010 "Nüüd" Tudengifilm Operaator
2010 "Rändaja" Tudengifilm Operaator
2009 "Astu laeva" Tudengifilm Operaator
2009 "Float" Tudengifilm Operaatori II assistent
2009 "Fotograaf" Tudengifilm Režissöör
2009 "In Between" Tudengifilm Operaator
2008 "5 kraadini" Tudengifilm Režissöör
2008 "Külaline" Tudengifilm Operaator
2008 "Leonids Tugalevs" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Produtsent
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm