Avaleht

Indrek Ojari

Indrek Ojari

Näitleja Indrek Ojari on sündinud 9. oktoobril 1977. aastal Tallinnas. Ta on õppinud Tallinna 54. keskkoolis ja Tallinna Pedagoogikaülikoolis sotsiaaltööd. 2000. aastal asus õppima Eesti Muusikaakadeemia Kõrgemasse Lavakunstikooli, mille XXI lennu lõpetas 2004 (kursuse juhendaja Ingo Normet). Alates 2004. aastast töötab Tallinna Linnateatris näitlejana. Pälvinud mitmeid näitlejapreemiaid. Teatritöö kõrval mänginud ka filmides ja telesarjades (nt 2003–2008 seriaalis "Kodu keset linna" üht peaosalist Steni).

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Saemees Indrek (hääl)
Kukk (hääl)
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm (Hääled)
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Tõnn
2018 "Marta" Tudengifilm Isa
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Toomas
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Isa
2015 "Üheotsapilet" Teleseriaal Uurija
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Ülemiste Vanake" Tudengifilm Ülemiste Vanakese hääl

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm