Avaleht

Sirly Oder

Lavastus- ja kostüümikunstnik Sirly Oder on sündinud 27. juunil 1983 Rakveres. Õppis 2002–03 Tallinna Ülikoolis eesti filoloogiat ja 2003–07 Eesti Kunstiakadeemias stsenograafiat. Eri teatrite paljude teatrietenduste ja lühifilmide kunstnik.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Kunstnik
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Kunstnik
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Kunstnik
Toimetaja
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Rekvisiitor
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Talurahvas
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Kunstniku assistent Inimene pargis
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Dekoraator
2008 "Võti õunasüdames" Tudengifilm Kunstnik
2007 "Südameasjad" Tudengifilm Kunstnik
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm