Avaleht

Erki Laur

Erki Laur

Näitleja Erki Laur on sündinud 16. augustil 1976. aastal Tallinnas. Ta õppis 1994–1998 Eesti Muusikaakadeemia Kõrgemas Lavakunstikoolis, mille XVIII lennu lõpetas 1998. aastal (kursuse juhendaja Priit Pedajas). Aastatel 1998–2008 töötas Von Krahli Teatris näitlejana, 2008. aastast vabakutseline näitleja. Pälvinud mitmeid teatripreemiaid. Teatri kõrvalt mänginud ka filmides (nt „Sügisball“, 2007; „Soovide puu“, 2008; „Üksik saar“, 2012; „Hölma all“, 2018; „Omakohus“, 2019, kahes viimases peaosa) ja telesarjades („Elu keset linna“, 2012–13; „Pank“, 2018). Oli 2010–2014 ETV2 eetris olnud kultuuriteemalises vestlussaates „Jüri Üdi klubi“ baarmeni rollis.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Ott
2019 "Omakohus" Tudengifilm Võõras
2018 "Hölma all" Mängufilm Marti
2018 "Pank " Teleseriaal Viktor
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal
2012 "Üksik saar" Mängufilm Arst
2011 "Põhja" Tudengifilm Vello
2011 "Vereringe" Mängufilm Sven
2008 "Soovide puu " Mängufilm Mell
2007 "Sügisball " Mängufilm Maureri sõber

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm