Avaleht

Gunnar Vilms

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Pahupidi" Mängufilm Administraator
1988 "Nõid " Mängufilm Direktor
Direktori asetäitja
1987 "Magus planeet" Animafilm Direktor
1987 "Serenaad" Animafilm Direktor
1986 "Aisopose rebane" Animafilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Elujõgi" Animafilm Direktor
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Direktor
1986 "Kevadine kärbes" Animafilm Direktor
1985 "Klaasikillumäng" Animafilm Direktor
1985 "Nõiutud saar" Animafilm Direktor
1985 "Nuril" Animafilm Direktor
1985 "Seitse kuradit" Animafilm Direktor
1985 "Vägev vähk ja ahne naine" Animafilm Direktor
1984 "Imeline nääriöö" Animafilm Direktor
1984 "Naerupall" Animafilm Direktor
1984 "Tähemõrsja" Animafilm Direktor
1984 "Võidusõit" Animafilm Direktor
1983 "Meemeistrite linn" Animafilm Direktor
1983 "Sõlm" Animafilm Direktor
1983 "Trammivasikas" Animafilm Direktor
1983 "Tuvitädi" Animafilm Direktor
1982 "Oinas ja roos" Animafilm Direktor
1982 "Pagar ja korstnapühkija" Animafilm Direktor
1982 "Primadonna" Animafilm Direktor
1982 "Une-Mati lood VII - Kolm soovi" Animafilm
Muud liigitused
Direktor
1982 "Vahva rätsep" Animafilm Direktor
1981 "Nael II" Animafilm Direktor
1981 "Õunkimmel" Animafilm Direktor
1981 "Paberileht" Animafilm Direktor
1981 "Une-Mati lood VI: Kus on Buratino?" Animafilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm