Avaleht

Gunnar Vilms

Gunnar Vilms

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Pahupidi" Mängufilm Administraator
1988 "Nõid " Mängufilm Direktor
Direktori asetäitja
1987 "Magus planeet" Animafilm Direktor
1987 "Serenaad" Animafilm Direktor
1986 "Aisopose rebane" Animafilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Elujõgi" Animafilm Direktor
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Direktor
1986 "Kevadine kärbes" Animafilm Direktor
1985 "Klaasikillumäng" Animafilm Direktor
1985 "Nõiutud saar" Animafilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm