Avaleht

Salme Kõrvemann

vaata ka Salme Jevdokimova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Kodust punaste pihlade all - Kalju Lepik" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Karistus" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Mälestus sinistes kildudes. Bernard Kangro" Dokumentaalfilm Monteerija
1991 "Lend Singapuri" Dokumentaalfilm Monteerija
1974 "Aastaring" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "Laulab RAM-1" Muusikafilm Monteerija
1973 "Linn ja maa" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "Lucia" Muusikafilm Monteerija
1973 "Meisterpaar" Muusikafilm Monteerija
1973 "Purjed" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm