Avaleht

Markus Andreas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Helirežissöör
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Poomioperaator
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helirežissöör
Sünkroontaustad
2019 "Karv" Mängufilm Helirežissöör
Sünkroontaustad
2019 "Lõpp" Tudengifilm Helioperaator
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
Helirežissöör platsil
2019 "Uued algused" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Uued naabrid" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm