Avaleht

Igor Jeltsov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1965 "Eesti NSV kinematograafia 25. aastapäev" Filmikroonika Režissöör
1965 "Emil Gilels Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1965 "Kalkunikasvatus" Filmikroonika Režissöör
1965 "Külalised Soomest" Filmikroonika Režissöör
1965 "Liikluseeskirjad" Filmikroonika Režissöör
1965 "Metsandusteaduskonna juubel" Filmikroonika Režissöör
1965 "Õnnitleme tšempione!" Filmikroonika Režissöör
1965 "Uus tehnika" Filmikroonika Režissöör
1964 "10 minutit Eestis" Dokumentaalfilm Stsenarist
1964 "Null kolm " Mängufilm Režissöör
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Režissöör
1961 ""Kalevipoeg" 100-aastane" Filmikroonika Režissöör
1961 "Aino Bach-Liimandi juubelipäevil" Filmikroonika Režissöör
1961 "Algas rukkilõikus" Filmikroonika Režissöör
1961 "Ameerika pianist Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1961 "Autodele vahetatavad veokastid" Filmikroonika Režissöör
1961 "Autostop" Filmikroonika Režissöör
1961 "Avastati fašistide mürsuladu" Filmikroonika Režissöör
1961 "Balti Soojuselektrijaama ehitusel" Filmikroonika Režissöör
1961 "Ehitatakse võidusõidumasinaid" Filmikroonika Režissöör
1961 "Ehitusdetailide valmistamine Lasnamäe suurpaneelide tsehhis" Filmikroonika Režissöör
1961 "EKP XIII kongress" Filmikroonika Režissöör
1961 "Ekspluatatsiooni anti viies generaator" Filmikroonika Režissöör
1961 "Elamuid ehitatakse tehastes" Filmikroonika Režissöör
1961 "Elva rajooni V. I. Lenini nim sovhoosi loomakasvatajate kongressieelne kohustus" Filmikroonika Režissöör
1961 "Esietendus "Ööbik laulis koidikul"" Filmikroonika Režissöör
1961 "Friedebert Tuglase juubeli tähistamine" Filmikroonika Režissöör
1961 "J. Gagarini nim sovhoosis" Filmikroonika Režissöör
1961 "Juri Gagarini kosmoselend" Filmikroonika Režissöör
1961 "Juuksuritöökoda Noorus" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm