Avaleht

Georg Jegorov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Linn paesel kaldal" Dokumentaalfilm Režissöör
1987 "Torupillimängud" Muusikafilm Režissöör
1984 "Sõprustantsud" Muusikafilm Režissöör
1983 "Piibarid" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1983 "Pillikeel" Muusikafilm Režissöör
1982 "Kutse sõprusringi" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1981 ""Linnutaja" veskiviisid" Muusikafilm Režissöör
1981 "Mahtra pillimehed" Muusikafilm Režissöör
1977 "Sõprusleek" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1977 "Vabaõhukontsert" Muusikafilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm