Avaleht

Mati Jaska

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Kadunud aegade elustaja Fredy Tomps" Dokumentaalfilm Helioperaator
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2010 "Ehituskunstnik Toomas Rein" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Mees metsast ja mere äärest. Skulptor Jüri Ojaver" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Teaduspõhine toode" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Helirežissöör
2008 "Uus päev luuakse idakaares" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2006 "Mees meistrite linnast" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Hing on sees" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2004 "Inimene pole kala" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Palju õnne!" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Surnupealuu sõdurid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Vahtsõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2003 "Franka" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Sulg" Dokumentaalfilm Helioperaator
2002 "Müütide mäss" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2002 "Uuesti elus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Ballada" Tudengifilm Helirežissöör
2001 "Kalamaja-puitlinna võimalus" Dokumentaalfilm Sünkroontaustad
2001 "Lepinguga emaks" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Peeter" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Helirežissöör
2001 "Tema Majesteedi sõjalaev" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Soomaa viis aastaaega" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Volli, sempre volli" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1999 "Gotland-Saaremaa. Sõsarsaared" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Helioperaatori assistent
1998 "Raplamaa" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Vaba vaimu saadik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1997 "E2-E4" Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm