Avaleht

Rainer Jancis

Helilooja ja muusik Rainer Jancis on sündinud 19. aprillil 1969. aastal. Ta on õppinud G. Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis 1984–1986. Tegutsenud ansamblites Metro Luminal, Felis Ultramarinus, Ükskõik, Modern Ethic. Lisaks sellele kirjutanud ka filmimuusikat („Mina olin siin“ 2008, „Keti lõpp“ 2017 jm).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Helilooja
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Helilooja
2015 "Impromptu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2014 "Ballettmeister" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Buratino" Mängufilm Helilooja
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Helilooja
2008 "Must Peeter" Mängufilm Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm