Avaleht

Raivo Rüütel

Raivo Rüütel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kaasistuja Rüütel
2018 "Pank " Teleseriaal Minister
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal Uurija
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Endel Vilbre
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Joel
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Toomas Lainvee
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Isa
2001 "Heinaloom" Mängufilm Isa
2000 "Vanad ja kobedad" Teleseriaal Automees
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Saksa ohvitser

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm