Avaleht

Valter Jakovlev

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "1944" Mängufilm Helioperaatori assistent
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Helioperaator
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Helirežissöör platsil
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Helirežissöör
2013 "Mai" Mängufilm Sünkroontaustad
2013 "Mandariinid" Mängufilm Helioperaator
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör platsil
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Helioperaator
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Helioperaatori assistent
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Helirežissöör
Helikujundaja
2012 "Vaeste kirjanike maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Kõik on võimalik" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Helioperaatori assistent
2011 "Lo(o)tus sureb viimasena" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Põhja" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Tolmutu" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2011 "Ülevaade psühhoanalüütilisest teraapiast" Tudengifilm Helirežissöör
2010 "Hirm" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2010 "Keegi teine" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2010 "Teisele poole kuud" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2010 "Vana Saab" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Helirežissöör
2009 "Huvitav Matemaatika" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2009 "Pole Hullu" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm