Avaleht

Heldi Jakobson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Alo Mattiisen Tšellosonaat" Muusikafilm Direktor
1988 "Hermaküla" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Eesmärk pühendab abinõu" Muusikafilm Direktor
1985 "Alevimaastikud" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Looduse kutse" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Tartu maraton 1983" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Vigursõit vanalinnas" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Võrokese " Dokumentaalfilm Direktor
1982 "Mono" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm