Avaleht

Triin Valvas

Kunstnik Triin Valvas (1987) on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia stsenograafia erialal ning töötanud filmikunstnikuna alates 2009. aastast nii kodu- kui ka välisfilmides ning reklaamides. Tegutseb peale filmikunstnikutöö ka maalija ning illustraatorina.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Kunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kunstniku assistent
Dekoraator
Kostümeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Hea karjane" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Dekoraator
Kostümeerija
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Kostümeerija
2013 "Süütu" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm