Avaleht

Triin Valvas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv (tootmises)" Mängufilm Kunstnik
2018 "Hea karjane" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Dekoraator
Kostümeerija
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Kostümeerija
2013 "Süütu" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Kunstniku assistent
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm