Avaleht

Rando Pettai

Režissöör Rando Pettai on sündinud 12. oktoobril 1965. Lõpetas 1983 Otepää keskkooli ning õppis 1984-1989 Tallinna Pedagoogikaülikoolis kunsti erialal. Hiljem on täiendanud end filmirežissööri ja produtsendi töö alal USA-s (Hollywood Film Institute) ja Inglismaal. Tegutseb nii filmi vallas kui ka televisioonis.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Režissöör
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Režissöör
2008 "Saladused" Teleseriaal Režissöör
2003 "Õpetajate tuba" Teleseriaal Režissöör
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Režissöör
2000 "Vanad ja kobedad" Teleseriaal Režissöör
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
Maalija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm