Avaleht

Peeter Jakobi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kellamees Peetska (Mehetapja)
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Parun
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Raamatukogutöötaja
2009 "Sinine on sügavlilla" Tudengifilm Semjon
2006 "Konkurss" Tudengifilm Komisjoni liige
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Loby
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Vanaisa
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Härra Kask
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Vanaisa
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Jagow, Saksa välisministeeriumi Riigisekretär
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Lavatööline
1985 "Puud olid... " Mängufilm Sillakohtu lambut
1972 "Verekivi " Mängufilm Konrad
1971 "Metskapten " Mängufilm Välismaalane
1971 "Noor pensionär" Telemängufilm
1971 "Teatriöö" Muusikafilm
1970 "Ahvatluste tund" Muusikafilm Kurat
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm Ivo

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm