Avaleht

Jüri Jaanus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Tegevprodutsent
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Tegevprodutsent Munk
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Kaasprodutsent
2006 "Helena" Teleseriaal Kaasprodutsent
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Kaasprodutsent
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal Tegevprodutsent
1999 "Härrad abikaasad" Teleseriaal Tegevprodutsent
1995 "M Klubi" Teleseriaal Monteerija
1989 "Balti tee" Dokumentaalfilm Operaator
1986 "Eesmärk pühendab abinõu" Muusikafilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm