Avaleht

Erik Ruus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Võõpsu kalur
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Kodutu
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Baarmen
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Erik
2009 "Päeva lõpus " Mängufilm Jakobi
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Hendrik
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Vello
2002 "Ferdinand" Mängufilm Leinatalitaja
2001 "Ballada" Tudengifilm Põlluharija
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Bolševik
1994 "Tulivesi " Mängufilm Eerik
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Toomas Kuslap
1992 "Daam autos " Mängufilm Mehhaanik
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Ilmar
1987 "Vaatleja " Mängufilm Peeter

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm