Avaleht

Evelin Pang

Evelin Pang

Vt ka Evelin Võigemast

Näitleja Evelin Võigemast (sünninimi Pang) on sündinud 22. mail 1980. aastal Tallinnas. Ta on õppinud Tallinna 21. Keskkoolis, lõpetanud Tallinna 49. Keskkooli (praegune Tallinna Arte Gümnaasium) ja Tallinna Lastemuusikakooli klaveri erialal. 1998–2002 õppis ta Eesti Muusikaakadeemia kõrgemas lavakunstikoolis, mille XX lennu lõpetas 2002. aastal (kursuse juhendaja Elmo Nüganen). Samast aastast töötab Tallinna Linnateatris näitlejana.

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Koeratüdruk Lotte (hääl)
2011 "Rotilõks " Mängufilm Lesbipaar
2009 "Vasha " Mängufilm Liisa
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm dubleeris printsessi rolli
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Adele Solba
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Annika Hunt
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Jana
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Dubleerija
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Clair
Ajalehe müügiagent telefonis
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm