Avaleht

Priit Võigemast

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Pearu
2018 "Alo" Teleseriaal Viljo
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Oskar
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Maestro Cucaracha (hääl)
2018 "Pank " Teleseriaal Kalju Tamm
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Advokaat
2017 "Talvelugu" Animafilm Akaky (hääl)
Andrei (hääl)
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Madis
2016 "Teesklejad" Mängufilm Juhan
2015 "Restart" Teleseriaal Marek
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Kurg
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Stig Velson
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Julius
Juliuse isa
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Näitleja
2013 "Suur maalritöö" Animafilm (hääl)
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Stig Velson
2012 "Happy Birthday" Animafilm Jeesus (hääl)
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm "Lihunik"
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Kass Paul (hääl)
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Leo Pulk
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Kristofer
2003 "Lovesick" Mängufilm Jaak
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Buratino
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Henn Ahas
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Marko
"O2 (tootmises)" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm