Avaleht

Mall Jaakson

Mall Jaakson

Mall Jaakson on sündinud 9. märtsil 1934. aastal Kareda vallas Järvamaal. Lõpetanud 1953 Paide Keskkooli ja 1957 Tallinna Pedagoogilise Instituudi matemaatika erialal ning 1973 samas kultuurhariduse ja näitejuhtimise erialal. Töötas kinostuudios Tallinnfilm 1961-1991 režissööri assistendi ja II režissöörina. Aastatel 1980-1984 töötas Tallinnfilmi näitlejate osakonnas.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm II režissöör
1990 "See kadunud tee " Mängufilm II režissöör
1989 "Äratus " Mängufilm II režissöör
1989 "Mardipäev " Mängufilm II režissöör
1988 "Vernanda" Mängufilm II režissöör
1987 "Metsluiged" Mängufilm II režissöör
1987 "Vaatleja " Mängufilm II režissöör
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm II režissöör
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm II režissöör
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm