Avaleht

Aado Hõimre

Aado Hõimre

Aado Hõimre, kodanikunimega Adolf Himbeck, kasutas ka pseudonüümi Aadu Hõimre (aastast 1934). Aado Hõimre lõpetas 1926. aastal Draamastuudio teatrikooli ja töötas aastatel 1921-1966 Tallinna Draamateatris.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm I Konstaabel
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm
1959 "Veealused karid " Mängufilm Mihkel
1957 "Pöördel " Mängufilm
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Menusk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm