Avaleht

Leo Ilves

Leo Ilves

Dokumentaal- ja kroonikafilmide režissöör Leo Ilves on sündinud 1. juunil 1935.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Eesti Vabariik - 75" Filmikroonika Režissöör
1993 "Isake Dracula Eesti variant" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1992 "Eesti Kroonika 1992 nr 8" Filmikroonika Režissöör
1992 "Metsavendade kokkutulek" Filmikroonika Režissöör
1992 "Purjeregatt" Filmikroonika Režissöör
1992 "Rahavahetus" Filmikroonika Režissöör
1992 "Referendum põhiseaduses" Filmikroonika Režissöör
1991 "Suvesõda" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Mees rongis
1990 "Eesti mees sõdades" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm