Avaleht

Lembit Hõbemägi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Müütide mäss" Dokumentaalfilm Helioperaator
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1995 "Antoša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Kes on kes Eestis. Kalle Kulbok" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Kes on kes Eestis. Merle Karusoo" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Kes on kes Eestis. Urmas Ott" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1993 "Emil" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Laulusillad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1987 "Tiksuv vaikus" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm