Avaleht

Helena Merzin

Helena Merzin

Näitleja Helena Merzin-Tamm on sündinud 7. mail 1972. Ta lõpetas aastal 1990 Tartu 2. Keskkooli (praegune Miina Härma Gümnaasium) ja aastal 1994 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli. 1994–2009 töötas teatris Vanemuine näitlejana. Tema isa on näitleja Leonhard Merzin.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal moemaja madaam
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Luise (Süütu)
2014 "Papa" Animafilm Ema
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Stella Karik
2013 "Kertu" Mängufilm Maret
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Merike Raja
2011 "Koddo" Tudengifilm Lydia
2011 "Rotilõks " Mängufilm Naine kaubikuga
2010 "ENSV" Teleseriaal moemaja madaam
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Naine

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm