Avaleht

Helena Merzin

Helena Merzin

Näitleja Helena Merzin-Tamm on sündinud 7. mail 1972. Ta lõpetas aastal 1990 Tartu 2. Keskkooli (praegune Miina Härma Gümnaasium) ja aastal 1994 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli. 1994–2009 töötas teatris Vanemuine näitlejana. Tema isa on näitleja Leonhard Merzin.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Luise (Süütu)
2014 "Papa" Animafilm Ema
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Stella Karik
2013 "Kertu" Mängufilm Maret
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Merike Raja
2011 "Koddo" Tudengifilm Lydia
2011 "Rotilõks " Mängufilm Naine kaubikuga
2010 "ENSV" Teleseriaal moemaja madaam
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Naine
2010 "Vahetus" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm