Avaleht

Tõnu Oja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Vanaisa
2020 "O2 " Mängufilm Vabriku juhataja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Papa Lebedev
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Svennur (hääl)
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Valvur
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm August
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Härra
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Taavet
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Endel
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Kai
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Jüri
2015 "1944" Mängufilm Omakaitse leitnant
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Politseinik Lippus
2015 "Vehkleja" Mängufilm Lapsevanem koosolekul
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Peremees Ants
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Julius
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Ants Vahtra
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Prohvet
2012 "Happy Birthday" Animafilm Robot (hääl)
2012 "Talvekummitus" Animafilm (hääl)
2012 "Võlutari Leivapätsid" Tudengifilm Kunstnik (Karl)
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Jeremia Juunas Kirotaja
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Kuujänes Rihv (hääl)
(hääl)
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Peaarst
2010 "Jope" Tudengifilm Jopevaras
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Opositsioonimees
2008 "Taarka " Mängufilm Vasso
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Joosep Roo
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm (hääl)
2006 "Konkurss" Tudengifilm Taksojuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm