Avaleht

Elo Soode

Elo Soode

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Visuaalkunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kunstnik
Dekoraator
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Kunstnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Kostüümikunstnik
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Kunstnik
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Kunstnik
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Kunstnik-multiplikaator
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2008 "Lili" Animafilm Kunstnik
Piltstsenaariumi joonistaja
2008 "Taarka " Mängufilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm