Avaleht

Mare Garšnek

Mare Garšnek

Vt ka Mare Hellaste

Näitleja Mare Garšnek (endise nimega Hellaste) oli omaaegne moeajakirja Siluett mannekeen, kes mängis Kaljo Kiisa filmides „Me olime 18 aastased“ (1965, Virve Teenus) ja „Hullumeelsus“ (1968, Sophie), Arvo Kruusemendi „Suves“ (neiu Ärnja) jm. Seiklusfilmis „Viimne reliikvia“ „laenas“ ta oma häält Agnes von Mönnikhusenit kehastanud lätlannale Ingrida Andrinale.

Filmioperaator Jüri Garšnek oli tema abikaasa.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm tüdruk koonduslaagris
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Sekretär
1977 "Nad töötavad RAI-s" Muud liigitused
1977 "Süüdi on jalakäija" Muud liigitused
1976 "Suvi" Reklaamfilm Neiu Ärnja
1976 "Suvi " Mängufilm Neiu Ärnja
1970 "Valge laev " Mängufilm Prostituut
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Sophie
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Neiu jalgrattaga

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm