Avaleht

Maret Hirtentreu

Maret Hirtentreu

Produtsent Maret Hirtentreu on sündinud 6. aprillil 1938. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Lenningradi Kinoinseneride Instituudi. Aastail 1963–1974 töötas Eesti Televisioonis kinokompleksi ülemana, alates 1974. aastast Tallinnfilmis filmidirektorina.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Contra Mortem: Dr Valdo Toome" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Direktor
1990 "Sügis " Mängufilm Direktor
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Direktor
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Direktor
1985 "Bande " Mängufilm Direktor
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Direktor
1982 "Šlaager " Mängufilm Direktor
1980 "Jõulud Vigalas " Mängufilm Direktor
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm