Avaleht

Maret Hirtentreu

Maret Hirtentreu

Produtsent Maret Hirtentreu sündis 6.aprillil 1938 Tallinnas. Ta on lõpetanud Lenningradi Kinoinseneride Instituudi. Aastail 1963 - 1974  töötas Eesti Televisioonis kinokompleksi ülemana, alates 1974 Tallinnfilmis filmidirektor.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Contra Mortem: Dr Valdo Toome" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Direktor
1990 "Sügis " Mängufilm Direktor
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Direktor
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Direktor
1985 "Bande " Mängufilm Direktor
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Direktor
1982 "Šlaager " Mängufilm Direktor
1980 "Jõulud Vigalas " Mängufilm Direktor
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm