Avaleht

Ene Hion

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Jüri Arrak" Dokumentaalfilm Stsenarist
1989 "Rahuretk" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1988 "Kas oskame hoida ühte … I jagu" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti lugeja
1988 "Kas oskame hoida ühte … II jagu" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti lugeja
1986 "Maraton" Dokumentaalfilm Stsenarist
1984 "Teine reaalsus" Dokumentaalfilm Stsenarist
1977 "X koolimaailmas" Dokumentaalfilm Stsenarist
1975 "Aastatega läbi Toompea lossi" Dokumentaalfilm Stsenarist
1974 "Naine täna" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
1973 "Kõige väiksem" Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm