Avaleht

Kadi Vihalem

vaata ka Kadi Müür

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1967 "Jo-le-mi" Populaarteaduslik film Helioperaator
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Helirežissöör
1965 "Eduard Vilde 1865-1965" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1965 "Supernoova " Mängufilm Helirežissöör
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Helirežissöör
1963 "Just nii!" Animafilm Helioperaator
1963 "Lootoslillest, tähnikhirvest, jaapani merekrabist" Populaarteaduslik film Helioperaator
1962 "Kolm kevadet" Dokumentaalfilm Helioperaator
1962 "Peaaegu uskumatu lugu" Animafilm Helirežissöör
1962 "Tallinn" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm