Avaleht

Kadi Vihalem

vaata ka Kadi Müür

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1967 "Jo-le-mi" Populaarteaduslik film Helioperaator
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Helirežissöör
1965 "Eduard Vilde 1865-1965" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1965 "Supernoova " Mängufilm Helirežissöör
1964 "Kellaremont" Filmikroonika Helioperaator
1964 "Koeru kõrts" Filmikroonika Helioperaator
1964 "Köögiviljakoristuskombain" Filmikroonika Helioperaator
1964 "Külas kooliõpilastel" Filmikroonika Helioperaator
1964 "Kunstinäitus" Filmikroonika Helioperaator
1964 "Näärikingituste ostmine" Filmikroonika Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm