Avaleht

Galina Tikerpuu

Harrastusnäitleja

Tema kohta:     

„Mõni kutselise teatri trupi liige pole võib-olla ka kogu elu jooksul nii sageli publiku ette astunud kui harrastusnäitleja Galina Tikerpuu – temal on lavarolle aastakümnetega kogunenud üle poolesaja ja mängitud on 900 etendust. Ehkki töö kõrvalt näitlemine nõuab tohutult energiat, naudib Galina igat rolli. „Mõtlesin, mis mul siis elus üldse on. Lapsed suured, mida ma siis teen? Hakkan seriaalide kaudu elama teiste elu nagu mu sõbrannad, kellest paljud teatavad, et oh, pean kell kuus kodus olema, sest algab järjekordne seriaal? Tule taevas appi. Ma tahan ise elada!“ põhjendab ta hobi valikut.“
Inspireeriv inimene! 50 aastat hobinäitlemist ehk Kuidas väike lehekuulutus suurele ...

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Omad" Mängufilm
2014 "Perekonnaõpetuse tund" Tudengifilm Õpetaja
2010 "Ei oska filmi teha" Tudengifilm Kohtunik
2008 "Rambikramp" Mängufilm Vihane naine bussis
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Politseiametnik
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm