Avaleht

Kaire Hendrikson

Kaire Hendrikson

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Viimased" Mängufilm Jumestuskunstnik
2019 "Alljumalad" Mängufilm Jumestuskunstnik
Juuksur
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Jumestuskunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Grimeerija
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Jumestuskunstnik
2017 "Sangarid " Mängufilm Grimeerija
2016 "Bodom" Mängufilm Grimeerija
2013 "Free Range" Mängufilm Jumestuskunstnik
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Jumestuskunstnik
2012 "Puhastus" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm