Avaleht

Martti Helde

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Massitseenide režissöör
Arhiivitoimetaja
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Režissöör
2015 "Elo" Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2015 "Kontakt" Mängufilm Režissöör
2014 "Risttuules" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Superbia" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Külm on" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Režissööri I assistent
2010 "Protsess" Tudengifilm Režissööri assistent
2009 "Graatsiast" Tudengifilm Režissööri assistent
2009 "Thibaut" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Asi, mida sa peaksid alati meeles pidama, ehk ole poja vastu hea, muidu ta hammustab sind pimedas" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
2008 "Kuraditõestus" Tudengifilm Operaator
2008 "Magada tahaks" Tudengifilm Režissöör
2008 "Mineviku portree" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
2008 "Päev, mil ma kasvasin" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Dokumentaal" Amatöörfilm Operaator
2006 "Null" Amatöörfilm Operaator
2006 "Pirni lugu" Amatöörfilm Operaator
2006 "Proosaline elu" Tudengifilm Anatoli
2006 "Tööpõld" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm